Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Assen

Voor een interieurbedrijf in Assen en omstreken gaat u naar Roede Vloeren. Begonnen als specialist in vloeren zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdig interieurbedrijf dat zich voornamelijk richt op bedrijven en instellingen in Noord-Nederland.

Roede Vloeren nabij Assen voor service en kwaliteit

Roede Vloeren is in 1996 opgericht in Haren, slecht twintig minuutjes van Assen. Het bedrijf begon als specialist in vloeren en daar komt de naam Roede Vloeren dan ook vandaan. Anno 2019 zijn we echter breder gespecialiseerd en in te schakelen voor projectinrichting, vloeren, gordijnen, zonwering en onderhoud. Onze naam is dan ook veranderd van Roede Vloeren naar Roede Interieur.

Wat u ook door ons laat verzorgen, wij werken altijd met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken met vakkundige specialisten en kwaliteitsmaterialen die jaren mee gaan. Ook service is voor ons belangrijk. We delen onze kennis graag met klanten, zodat zij de beste keuze kunnen maken. Wij denken met u mee en adviseren u waar nodig. En dat alles voor een eerlijke en scherpe prijs. Roede Vloeren is dan ook een transparant en servicegericht bedrijf te noemen.

Roede Vloeren verzorgt projectinrichtingen in onder ander Assen

Een belangrijke activiteit voor Roede Vloeren nabij Assen is het verzorgen van projectinrichtingen. Wij werken vooral met bedrijven en instellingen uit Noord-Nederland. Wilt u de inrichting van uw pand in Assen ook laten verzorgen door Roede Vloeren? Neem vooral contact op met onze medewerkers. Zij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano