Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Eelde

Voor een ervaren en veelzijdig interieurbedrijf in of nabij Eelde gaat u naar Roede Vloeren. Wij begonnen in 1996 als specialist in vloeren en hier vindt onze bedrijfsnaam dan ook zijn oorsprong. Tegenwoordig worden we ook Roede Interieur genoemd.

Roede Vloeren nabij Eelde voor interieurverzorging

Roede Vloeren houdt zich nog steeds veel bezig met het verkopen en leggen van vloeren, maar hebben ons assortiment en aan te bieden diensten inmiddels flink uitgebreid. Roede Vloeren nabij Eelde is in te schakelen voor:

Projectinrichting
Projectinrichting met Roede Vloeren begint met goed overleg. We bespreken samen wat er moet gebeuren, wat u wensen zijn en wat wij als ervaringsdeskundige aanraden. Dit verwerken we tot een duidelijk plan waar we mee aan de slag gaan.

Vloeren
Op het gebied van vloeren kunnen we u helpen aan pvc, tapijt, parket, laminaat en limoneum. We werken met topmerken als Tarkett, DLW, Moduleo, Inter Floor en Forbo. Ondanks dat we werken met kwaliteitsmerken, kunt u rekenen op een scherpe en eerlijke prijs voor vloeren.

Gordijnen
Gordijnen zijn medebepalend voor de sfeer in uw woning. Daarom werken wij met een breed assortiment aan gordijnen, ieder met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij verkopen en plaatsen vitrage, vouwgordijnen, in-betweens (tussen rolgordijnen en vitrage) en overgordijnen.

Zonwering
Alleen hoogwaardige zonweringen houden zonlicht en warmte tegen en daarom werken wij alleen met topmerken. Wij kunnen u helpen aan buitenzonwering, binnenzonwering, jaloezieën, rolgordijen, lamellen, plissés en duetten.  

Onderhoud
Als specialist in vloeren biedt Roede Interieur een breed assortiment aan onderhoudsproducten voor vloeren. Daarnaast kunnen we eenmalig of op periodieke basis onderhoud uitvoeren.

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano