Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Groningen

Voor interieur producten en interieur advies gaat u naar Roede Vloeren in Groningen, ook wel Roede Interieur. Wij richten ons vooral op bedrijven en instellingen, en werken dan ook veel met aannemers en architecten die op zoek zijn naar een ervaren partij voor interieurverzorging.

Van vloeren specialist naar hét interieurbedrijf van Groningen

Roede Vloeren begon in 1996 in Haren (nabij Groningen) als vloerenspecialist, waar dan ook de oorspronkelijk naam vandaan komt. In de loop der jaren is het bedrijf zich gaan verbreden en inmiddels is Roede Vloeren een veelzijdig interieurbedrijf. Zo kunt u ons anno 2019 inschakelen voor projectinrichting, vloeren, gordijnen, zonwering en onderhoud.

Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt rekenen op service en kwaliteit. Wij zetten ons kennis en ervaring graag in om een passend advies te kunnen geven. We denken met u mee over de mogelijkheden binnen uw budget, binnen de stijl van de woning of het pand en natuurlijk uw persoonlijke smaak. Om kwaliteit te garanderen werken we met vakmensen en duurzame materialen. Aan kwaliteit hoeft echt geen hoog prijskaartje te zitten. Wij werken met eerlijk prijzen, wat past bij ons de transparantie van ons bedrijf.

Roede Vloeren voor projectinrichtingen in Groningen

Zoals u heeft gelezen verzorgt Roede Vloeren nabij Groningen ook projectinrichtingen. Hierbij een greep uit projecten die we met trots hebben afgerond:

  • De Burcht in Hoogezand (woon-zorgcentrum van Zinn)
  • De Octopus in Haren (basisschool)
  • Studentenhuisvesting van Housing Office Groningen

We werken veelal met bedrijven en instellingen uit Noord-Nederland, waarvan een groot deel uit Groningen. Hier ligt dan ook ons werkgebied.

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano