Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Hoogezand

Roede Vloeren is een veelzijdig interieurbedrijf uit Haren, nabij Hoogezand. Wij zitten bijna twintig jaar in het vak en hebben vele interieurklussen gedaan voor bedrijven en instellingen in Noord-Nederland. Onze mensen zijn ervaren en vakkundig, en werken alleen met de beste materialen. Zo bieden we onze klanten continue kwaliteit. En dat alles voor een scherpe prijs!

Roede Vloeren, een veelzijdig interieurbedrijf nabij Hoogezand

Toen Roede Vloeren nabij Hoogezand in 1996 begon richtte het bedrijf zich met name op het verkopen en leggen van vloeren. Dit is nog steeds een belangrijke bedrijfsactiviteit, maar inmiddels hebben we ons flink verbreedt. Naast vloeren houden we ons bezig met projectinrichtingen, het verkopen en monteren van gordijnen en zonweringen, en het uitvoeren van onderhoud. Wij zijn anno 2019 dan ook een veelzijdig interieurbedrijf te noemen en staan dan ook wel bekend als Roede Interieur. We werken voornamelijk met bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een partij met ervaring in interieurverzorging. Wij voeren onze projecten nauwkeurig, doch efficiënt uit.

Projectinrichtingen in Hoogezand door Roede Vloeren

Daarnaast verzorgen we complete projectinrichtingen. Uiteraard zijn het vooral bedrijven en instellingen die ons inschakelen voor projectinrichtingen. Projecten waar we trots op zijn zijn onder andere de inrichting voor De Burcht in Hoogezand (woon-zorgcentrum van Zinn) en de Octopus in Haren (basisschool). Ook de projectinrichting voor Housing Office Groningen was een uitdagend en leuk project. Deze bedrijven/instellingen komen zoals u kunt lezen uit Noord-Nederland en dit is dan ook ons werkgebied te noemen. 

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano