Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Hoogkerk

Roede Vloeren nabij Hoogkerk is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van vloeren, gordijnen en zonweringen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor projectinrichtingen in Groningen, Hoogkerk en omstreken, en voor onderhoud. We zijn een veelzijdig interieurbedrijf te noemen en staan dan ook wel bekend als Roede interieur. Met bijna twintig jaar ervaring kunt u rekenen op kwaliteit en service, ongeacht waar u ons voor inschakelt.

Roede Vloeren voor een veelzijdig interieurbedrijf nabij Hoogkerk

Roede Vloeren nabij Hoogkerk (ook wel Roede Interieur) werkt vooral voor bedrijven en instellingen. Het verkopen en leggen van vloeren is nog steeds een van onze voornaamste activiteiten, maar we hebben ons de afgelopen jaren flink verbreedt. Anno 2015 kunt u ons inschakelen voor de volgende onderdelen:

Projectinrichting
Projectinrichting doen we voor aannemers en architecten die namens een bedrijf of instelling op zoek zijn naar een partij met ervaring in interieurverzorging.

Vloeren
Roede Vloeren verkoopt en legt pvc, tapijt, parket, laminaat en limoneum met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Gordijnen
Binnen ons assortiment vindt u vitrage, vouwgordijnen, in-betweens (tussen rolgordijnen en vitrage) en overgordijnen.

Zonwering
Alleen hoogwaardige zonweringen houden zonlicht en warmte tegen en daarom werken wij alleen met topmerken. Wij kunnen u helpen aan buitenzonwering, binnenzonwering, jaloezieën, rolgordijen, lamellen, plissés en duetten.  

Onderhoud
Als specialist in vloeren biedt Roede Interieur een breed assortiment aan onderhoudsproducten voor vloeren. Daarnaast kunnen we eenmalig of op periodieke basis onderhoud uitvoeren.

Wilt u weten wat Roede Vloeren nabij Hoogkerk voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers!

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano