Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede vloeren Leek

Roede Vloeren is een interieurbedrijf nabij Leek met twintig jaar ervaring in het interieurvak. Wij verkopen en plaatsen hoogwaardige vloeren, gordijnen en zonweringen. Tevens verzorgen we projectinrichtingen voor bedrijven en instellingen in Noord-Nederland, waaronder Leek. Dankzij onze kennis en ervaring kunt u als klant altijd rekenen op kwaliteit en service.

Roede Vloeren is hét interieurbedrijf nabij Leek

Al twintig jaar verzorgen wij interieur voor bedrijven en instellingen. Omdat we uit het vloerenvak komen is het verkopen, leggen en onderhouden van vloeren nog steeds een belangrijke bedrijfsactiviteit. Maar het interieur houdt natuurlijk niet op bij de vloer. Daarom kunt u ons inschakelen voor:

 • Projectinrichting
  Roede Vloeren verzorgt projectinrichtingen voor bedrijven en instellingen, veelal in Noord-Nederland.
   
 • Gordijnen
  Ons assortiment van raamdecoratie bestaat uit vitrage, vouwgordijnen, in-betweens (tussen rolgordijnen en vitrage) en overgordijnen.
   
 • Zonwering
  Roede Vloeren verkoopt kwaliteitszonwering van verschillende merken. Onze collectie bestaat uit buitenzonwering, binnenzonwering, jaloezieën, rolgordijnen, lamellen, plissés en duetten.
   
 • Vloeren
  Roede Vloeren kan u helpen aan pvc, tapijt, parket, laminaat en limoneum. Wij kunnen dit op professionele wijze voor u leggen.
   
 • Onderhoud
  Roede Vloeren kan u helpen aan onderhoudsproducten voor uw vloer. Ook kunt u ons inschakelen voor eenmalig of periodiek onderhoud.

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Neem vooral contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u voorzien van de nodige informatie en maken indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u op.

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano