Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede vloeren Ten Boer

Bent u op zoek naar een specialist in interieurverzorging in of nabij Ten Boer? Ga eens lang bij Roede Vloeren, ook wel bekend als Roede Interieur. We verzorgen verschillende soorten inrichtingen voor bedrijven en instellingen uit Noord-Nederland.

Roede Vloeren nabij Ten Boer voor iedere interieurklus

Zoals de naam doet vermoeden begon Roede Vloeren als specialist in vloeren. Toen we in 1996 begonnen lag onze focus met name op het verkopen en leggen van vloeren. We begonnen onze dienstverlening en productaanbod meer en meer uit te breiden. U kunt Roede Vloeren nabij Ten Boer anno 2019 inschakelen voor projectinrichting, de verkoop en plaatsing van gordijnen, zonwering en natuurlijk vloeren. Ook voeren wij het nodige onderhoud uit.

In twintig jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in de interieur business. Dit zetten we optimaal in bij ieder project om de beste service en kwaliteit te bieden. We denken met u mee over de mogelijkheden en adviseren u over functionaliteit en stijl. We werken met duurzame materialen om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. En dat alles voor een eerlijke prijs, daar wij een transparant bedrijf zijn.

Complete projectinrichting door Roede Vloeren in Ten Boer

Het verzorgen van projectinrichtingen is een van onze voornaamste activiteiten. Dit doen we voor bedrijven en instellingen uit Noord-Nederland. We hebben projectinrichtingen uitgevoerd voor onder andere De Burcht in Hoogezand (woon-zorgcentrum van Zinn), De Octopus in Haren (basisschool) en een Studentenhuisvesting van Housing Office Groningen. We zijn ook graag uw bedrijf of instelling in Ten Boer van dienst.

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano