Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Vries

Voor een ervaren interieurverzorger in Vries gaat u naar Roede Vloeren. Wij zijn gevestigd in Haren en hebben vele bedrijven en instellingen voorzien van een duurzaam interieur. Wij leveren de nodige producten en plaatsen deze op professionele wijze. Echter, adviseren is ook een belangrijk onderdeel van ons werk. We adviseren u over producten, materialen en stijlen, en kijken hoe onze ideeën passen binnen uw budget.

Roede Vloeren, een veelzijdig interieurbedrijf in Vries

Twintig jaar geleden begon Roede Vloeren in Haren (enkele minuten van Vries) met een bedrijf gespecialiseerd in vloeren. Wij verkopen en leggen hoogwaardig pvc, tapijt, parket, laminaat en limoneum. We zijn ons echter steeds meer gaan verbreden en verzorgen nu al enkele jaren projectinrichting en onderhoud. Daarnaast verkopen en plaatsen we gordijnen en zonwering. We zijn dus van een vloerenspecialist uitgegroeid tot een veelzijdig interieurbedrijf.

Onze missie was duidelijk twintig jaar geleden: Kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Roede Vloeren is een transparant bedrijf dat wil dat klanten jarenlang kunnen genieten van kwaliteitsproducten. Anno 2019 is dit nog steeds onze missie. Wij garanderen kwaliteit door te werken met duurzame materialen en vakkundig personeel. Onze medewerkers denken met u mee en adviseren u graag over functionaliteit en stijl.

Projectinrichtingen in Vries? Ga naar Roede Vloeren

Zoals gezegd verzorgt Roede Vloeren projectinrichtingen. Dit is een belangrijke bedrijfsactiviteit. Wij verzorgen projectinrichtingen voor bedrijven en instellingen in Noord-Nederland, dus ook uw bedrijf of instelling in Vries kunnen we voorzien van een duurzame, toegankelijke en stijlvolle inrichting. Wij hebben onder andere projecten gedaan voor Zinn, Housing Office Groningen en verschillende scholen in Noord-Nederland.

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano