Openingstijden
Ma:
Di t/m vr:
Za:
Zo:
gesloten
09:30 - 17:30
10:00 - 17:00
gesloten

Roede Vloeren Zuidlaren

Voor een specialist in interieurverzorging in Zuidlaren en omstreken gaat u naar Roede Vloeren, ook wel bekend als Roede Interieur. We voeren interieurklussen uit voor bedrijven en instellingen in Noord-Nederland.

Kwaliteit en service bij Roede Vloeren in Zuidlaren

Onze naam Roede Vloeren hebben we te danken aan onze beginperiode eind jaren negentig, toen we ons met name focusten op het verkopen en leggen van vloeren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig interieurbedrijf gespecialiseerd in projectinrichting, gordijnen, zonwering, onderhoud en natuurlijk vloeren.

Omdat Roede Vloeren nabij Zuidlaren al zo'n twintig jaar in het vak zit hebben wij veel kennis van de producten die we verkopen en diensten die we aanbieden. U kunt dan ook rekenen op optimale kwaliteit. Onze medewerkers zijn vakkundig en ervaren, en werken alleen met de beste materialen. Kwaliteit hoeft echt niet duur te zijn. Wij zijn een transparant bedrijf en werken dan ook met eerlijke prijzen.

Professionele projectinrichting door Roede Vloeren in Zuidlaren

Een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten is het verzorgen van projectinrichtingen. Dit doen we voor bedrijven en instellingen uit Noord-Nederland en we kunnen ook uw bedrijf in Zuidlaren van dienst zijn. Bij projectinrichting in een helder plan cruciaal. Deze stellen we op met de aannemer of architect. We bespreken de mogelijkheden, de wensen van de bedrijf en wij dragen als interieurspecialist verschillende opties aan. Op deze wijze hebben we vele projectinrichtingen uitgevoerd voor onder andere De Burcht in Hoogezand (woon-zorgcentrum van Zinn), De Octopus in Haren (basisschool) en een Studentenhuisvesting van Housing Office Groningen

Informatie aanvragen

Nieuws

Maandag 6 oktober Verlaging BTW tarief

Voor verschillende werkzaamheden aan uw woning is het BTW tarief verlaagd naar 6%

Lees meer »

Leverancier van
TarkettArmstrongDessoFroboGerflorHeugaInterfloorLano